Ngarkoni imazhe dhe skedarë falas

Bashify është një shërbim falas në internet që mund të përdoret për të postuar imazhe, video të shkurtra ose skedarë të tjerë dhe për të marrë lidhje për Reddit, Facebook, Twitter, blogje dhe forume.

Si funksionon?

Përdorni kutinë më poshtë për të hedhur skedarët tuaj ose klikoni në kuti për të zgjedhur imazhe ose skedarë. Nuk ka asnjë regjistrim apo regjistrim. Mund të ngarkoni shumë artikuj në të njëjtën kohë dhe të merrni një lidhje për secilin artikull. Të gjitha ngarkimet janë anonime.

Klikoni ose hidhni skedarët këtu për t'i ngarkuar

Për imazhet, çdo format imazhi mbështetet (për shembull: png, jpeg, gif, webp)

Error! Foo Bar.

Option 2: Upload from the command line using the API

Our convenient API allows uploading images or files from your terminal window. For example:

curl --form meta='{"exposure": "public", "expiration": "auto"}' \
   --form 'file=@/home/foobar/images/beautiful_sunset.jpg' \
   https://bashify.io/api/v1/upload
      
The above command will upload the image with the path /home/foobar/images/beautiful_sunset.jpg.

The response will be a JSON-formatted string like this:

{"short_url_code":"D5vH4M",
 "long_url_code":"D5vH4M_beautiful_sunset",
 "is_image":1,
 "deletion_code":"teP5EUKtL"}
      
From the above we can construct URLs: https://bashify.io/images/D5vH4M or https://bashify.io/images/D5vH4M_beautiful_sunset